Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Download de Extrusie brochure

Activiteiten

Tailer-Made Extrusies
 

Aliplast Aluminium Extrusion heeft een sterke reputatie verkregen door het voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de fabricage van aluminium profielen.
 
Onze 'Tailer-made extrusies’ zijn door de jaren heen geëvolueerd naar innovatieve, op maat gemaakte oplossingen die geschikt zijn voor de behoeften van onze klanten.
Met onze extrusiepersen en geavanceerd machinepark produceren we complexe aluminium extrusies, met nauwe toleranties en hoge kwaliteit.
Conform de huidige markt, realiseren we veeleisende profielen aan competitieve prijzen gebaseerd op de LME (London Metal Exchange).
 
Onze doelstelling is een langdurig partnership met internationale bedrijven uit alle industriële takken - onze klanten - op het hoogste niveau. Dit door een perfecte kwaliteit, de beste service en uiterste betrouwbaarheid.
 
Wij zijn trots op ons vermogen om innovatieve oplossingen te leveren om de wensen van onze klanten te beantwoorden. Ons zeer ervaren verkoopteam is altijd beschikbaar om te helpen bij het snel oplossen van vragen. Onze productie gebeurt in het centrum van Europa, dicht bij een aantal belangrijke vervoersknooppunten zodat onze toegewijde tranporteur vlot bij kan leveren in gans Europa.